Διαδικασία παραγγελίας

Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας από το ηλεκτρονικό κατάστημα με πληρωμή με τους παρακάτω τρόπους:

1.Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής/προπληρωμένη κάρτας:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές/χρεωστικές/προπληρωμένες κάρτες τύπου VISA ή MASTERCARD μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας EUROBANK  η οποία δέχεται όλες τις κάρτες ανεξαρτήτως τραπέζης.Για την δική σας ασφάλεια θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψη σε τρίτα πρόσωπα. Η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους και παραπέμπει ανακατευθύνει σε ξένους ιστότοπους. Η Εταιρεία δεν φέρει ευθύνη για τις πρακτικές απορρήτου ή το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων που δεν τους διαχειρίζεται η ίδια. Κατά συνέπεια, σας προτείνουμε να διαβάσετε προσεκτικά τις δηλώσεις απορρήτου των εν λόγω ιστοτόπων.

2.Mε κατάθεση στο παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

EUROBANK
IBAN: GR0202606180000200101946164
PAPANIKOLAOU IOANNIS

3.Στο χώρο σας:

Η παραγγελία σας θα σταλεί στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Πληρώνετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας τη στιγμή της παραλαβής στον υπάλληλο της μεταφορικής εταιρείας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας ή επισκεπτόμενοι τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλες τις περιοχές της Ελλάδος. Να σημειώθει ότι εξαιρούνται οι μεταφορικές και τα πρακτορεία μεταφορων.

4.Στο κατάστημα μας:  

Εναλλακτικά, αν ο τρόπος παράδοσης είναι παραλαβή από το κατάστημα, η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά ή μέσω POS στο κατάστημα. Είναι σημαντικό πριν την προσέλευσή σας στο κατάστημα, να έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας μέσω ίντερνετ ή τηλεφωνικά, προκειμένου να σας επιβεβαιώσουμε ότι όλα τα είδη της προτίμησής σας είναι διαθέσιμα, καθώς και για τις ώρες παράδοσης.

Η αποστολή της παραγγελίας σας:

Με cargo ποδήλατο (Εντός μόνο της Αθήνας)

Η Bike Sale & Academy σας προσφέρει αποστολή της παραγγελίας σας μέσω ενός οικολογικού τρόπου μεταφοράς, με ποδήλατο στην ιδιαίτερα χαμηλή τιμή των:

5 ευρώ για την Αττική έως 8κιλά.

Με γενική ταχυδρομική

Η BΙΚΕ Sale & Academy σας προσφέρει αποστολή της παραγγελίας σας μέσω courier, στην ιδιαίτερα χαμηλή τιμή των:
5 ευρώ για την Αττική έως 2 κιλά (για κάθε επιπλέον κιλό 1€).
8 ευρώ για την επαρχεία έως 2 κιλά (για κάθε επιπλέον κιλό 1€).

Για αποστολή με πληρωμή με αντικαταβολή υπάρχει έξτρα χρέωση 2€.

Δωρεάν μεταφορά εντός Αττικής για παραγγελία άνω 60ευρώ.

Διευκρινίσεις

Η δωρεάν μεταφορά δεν παρέχεται σε ογκώδη αντικείμενα όπως ποδήλατα, πλαίσια ποδηλάτων, τροχοί ποδηλάτων, προπονητήρια ποδηλάτου κλπ.

Εάν η παραγγελία σας είναι αρκετά μεγαλύτερη των 2 κιλών ή πολύ ογκώδης ή εάν διαμένετε εκτός Αθηνών, τότε η τιμή διαμορφώνεται διαφορετικά.

Για  εκτός Ελλάδος παραγγελίες, η αποστολή των προϊόντων γίνεται ταχυδρομικά και η τιμή διαμορφώνεται κατόπιν συνεννόησης.

Μέσος χρόνος παράδοσης για Αττική 1-2 ημέρες.
Μέσος χρόνος παράδοσης για Ηπειρωτική Ελλάδα:1-3 ημέρες.
Μέσος χρόνος παράδοσης για Νησιωτική Ελλάδα:1-4 ημέρες.

Εάν για λόγους ανωτέρας βίας (απεργίες, άσχημες καιρικές συνθήκες κλπ), η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί, θα σας ενημερώσουμε μέσω email, για την πιθανή ημερομηνία παράδοσης.

Η παράδοση μπορεί να καθυστερήση, επίσης, λόγω έλλειψης αποθέματος ωστόσο θα σας ενημερώσουμε μέσω email ή τηλεφωνικά για την εξέλιξη της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες σας, παραδίδονται στο χώρο σας από τις 09:00 – 17:00. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε ορίστε ένα 3ωρο μέσα στο διάστημα αυτό της ημέρας, όπου επιθυμείτε να γίνει η παράδοση.

Συχνές ερωτήσεις:

Πώς μπορώ να ενημερωθώ για την πορεία της αποστολής μου;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή αναζήτηση αποστολής για να δείτε την κατάσταση της αποστολής σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα courier της περιοχής σας.

Ποιοι είναι  όροι της ταχυδρομικής;

Για τους  όρους της μεταφορικής εταιρίας παρακαλούμε πατήστε εδώ

Που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μεταφορική εταιρία;

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την μεταφορική εταιρία Courier παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση για τους τρόπους πληρωμής και παραγγελιών, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το κατάστημα και τηλεφωνικά, απλά καλώντας μας στο 2114064604 ή 6936986073.