Όροι χρήσης

Το www.bikesaleacademy.gr είναι το ηλεκτρονικό, διαδικτυακό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης προϊόντων που διαθέτει το φυσικό κατάστημα με διακριτικό τίτλο BIKE Sale & Academy που εδρεύει στη Νέα Ιωνία Αθήνας, και συγκεκριμένα στην οδό Κασταμονής 144 (ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΦΜ:106722312/Δ.Ο.Υ Ν.Ιωνίας). Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στη διεύθυνση www.bikesaleacademy.gr. Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα www.bikesaleacademy.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς. Σκοπός των όρων είναι η σωστότερη ενημέρωσή σας σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησή σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.bikesaleacademy.gr. Η ΒΙΚΕ Sale & Academy διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή και να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών, που διεξάγονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη. Η BΙΚΕ Sale & Academy αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή, μέσω της ιστοσελίδας του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος.

Παρεχόμενες πληροφορίες

Η ΒΙΚΕ Sale & Academy δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα της www.bikesaleacademy.gr τόσο όσον αφορά στα ακριβή στοιχεία που εκτίθενται όσο και στις παρεχόμενες, από το ηλεκτρονικό κατάστημα της υπηρεσίες, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Πολιτική Επιστροφών-Ακυρώσεων-Υπαναχώρηση-Αντικατάσταση προϊόντων

Ακύρωση της παραγγελίας εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία δύναται να γίνει μόνο εάν δεν έχει ακόμα αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα ενημέρωσης αποστολής του προϊόντος και δεν έχει επιβεβαιωθεί η ολοκλήρωση της παραγγελίας. Στην περίπτωση αυτή μπορείτε να καλέσετε τo 2114064604 για ακύρωση της παραγγελίας σας ή να στείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας μας. Η ΒIKE Sale & Academy έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του πελάτη εάν: Ο πελάτης έχει δηλώσει “Παραλαβή από κατάστημα” και δεν έχει παραλάβει την παραγγελία του εντός (3) τριών εργάσιμων ημερών από την ειδοποίησή του. Ο πελάτης δεν έχει εξοφλήσει το ποσό της παραγγελίας του εντός (3) τριών εργάσιμων ημερών (ισχύει για τον τρόπο πληρωμής «μεταφορά σε λογαριασμό»).

Δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παράδοσης του/των προϊόντων. Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας με μια ξεκάθαρη δήλωση μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας. Εάν υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, πρέπει να επιστρέψετε το/τα προϊόντα στην κατάσταση που το/τα παραλάβατε μαζί με την απόδειξη πώλησης. Το/τα προϊόντα πρέπει να μην έχουν πλυθεί, να μην έχουν χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, να έχουν όλα το/τα ταμπελάκια του/τους και να μην έχουν καταστραφεί οι συσκευασίες τους. Δεν μπορεί να γίνει επιστροφή χρημάτων, εάν το/τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ή εάν είναι κατεστραμμένο/α. Εάν ο καταναλωτής χρησιμοποίησε το/τα προϊόντα πρέπει να αποζημιώσει τον έμπορο για την απολεσθείσα αξία των αγαθών λόγω της χρήσης. Ο καταναλωτής πληρώνει το κόστος της επιστροφής των αγαθών και η επιστροφή γίνεται στην ΒIKE Sale & Academy χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία μας δηλώσατε την απόφασή σας να υπαναχωρήσετε από την αγορά.

Η επιστροφή του/των ειδών γίνεται δεκτή, μόνον εφόσον προηγουμένως ο Πελάτης έχει εξοφλήσει τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του/τους. Ομοίως, η εταιρεία υποχρεούται να σας επιστρέψει το τίμημα που εισέπραξε  χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που θα λάβει πίσω το/τα αγαθά. Η εταιρεία θα εκτελέσει την επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο που έγινε και η αρχική πληρωμή. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων. Εσείς φέρετε την ευθύνη για τυχόν μείωση της αξίας του/των αγαθών ως αποτέλεσμα διαχείρισης του/τους άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας του/τους.

Υπάρχει δυνατότητα επιστροφής λόγω ελαττωματικού προϊόντος ή λόγω λάθους στην παραγγελία σας (αν για παράδειγμα παραλάβατε άλλο προϊόν από αυτό που παραγγείλατε). Για να ολοκληρωθεί η επιστροφή του είδους είναι απαραίτητο να πληρούνται οι παρακάτω προϋποθέσεις: Επιστροφές προϊόντων μπορούν να γίνουν δεκτές μέσα σε χρονικό διάστημα 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη(κλειστή) και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο με τις εγγυήσεις που παρέχονται από τον Πωλητή – Προμηθευτή και τα αντίστοιχα έγγραφα. Το προϊόν πρέπει να έχει αγοραστεί αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bikesaleacademy.gr.

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος, ως προς τη λειτουργία του, ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή (για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη) εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής αυτού. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής (ή) και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής, θα βαρύνουν την Εταιρεία. Ο καταναλωτής διαθέτει το δικαίωμα να ζητήσει την αναιτιολόγητη επιστροφή των χρημάτων του, η οποία οφείλει να ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από την εταιρεία.

Σε περίπτωση χτυπημένου προϊόντος ο πελάτης έχει δικαίωμα υπαναχώρησης με επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση του ελαττωματικού προϊόντος με νέο ή αντικατάσταση του με άλλο μοντέλο της αρεσκείας του σε αντίστοιχη τιμή (για διαφορές τιμών η επικοινωνία με το κατάστημα είναι απαραίτητη) υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν ελέγχθηκε κατά την παραλαβή, παρουσία του μεταφορέα, και διαπιστώθηκε το πρόβλημα (σημειώνεται ότι ο μεταφορέας είναι υποχρεωμένος να παραμείνει κατά τη διαδικασία αποσφράγισης των προϊόντων). Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής (ή και της νέας αποστολής, στις περιπτώσεις αντικατάστασης/αλλαγής) θα βαρύνουν την Εταιρεία. Κατά την παραλαβή μπορεί να ζητηθεί από τον μεταφορέα να υπογράψετε σχετικό έντυπο που αποδεικνύει την άρτια κατάσταση του παραληφθέντος προϊόντος

Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος, η οποία θα οφείλεται στην ΒIKE Sale & Academy ή στους προμηθευτές/συνεργάτες αυτής, ο πελάτης θα έχει δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή αυτού. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί, η συσκευασία του να είναι άθικτη και να περιλαμβάνει το αρχικό περιεχόμενο. Στην περίπτωση αυτή, τα έξοδα επιστροφής θα βαρύνουν την Εταιρεία.

Εγγύηση προϊόντων-Επισκευή

Τα προϊόντα που διαθέτει το κατάστημα μας καλύπτονται από την επίσημη εγγύηση του κατασκευαστή, όπου αυτή υφίσταται, σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους υπέρ των καταναλωτών, καθιστώντας έτσι τις ηλεκτρονικές σας αγορές σίγουρες, ασφαλείς και προσιτές όπως και σε κάθε άλλο φυσικό κατάστημα. Επιπλέον τα προϊόντα υφίστανται τεχνικό έλεγχο (όπου είναι εφικτό) για τη σωστή λειτουργία τους. Το κατάστημα δεν προσφέρει καμία περαιτέρω εγγύηση (χρονική ή άλλου είδους), εκτός από τις περιπτώσεις που κάτι τέτοιο προβλέπεται ρητά.Σε κάθε περίπτωση που το προϊόν επιστραφεί ως ελαττωματικό τότε πρέπει να περάσει από τεχνικό έλεγχο. Σε περίπτωση που το πόρισμα από τον τεχνικό έλεγχο αναφέρει ελαττωματικό προϊόν, τότε το κατάστημά μας προβαίνει στις αντίστοιχε ενέργειες σε συνεννόηση με τον πελάτη και τον προμηθευτή. Η εγγύηση δεν ισχύει σε περίπτωση που η βλάβη προκλήθηκε επειδή ο χρήστης δεν χρησιμοποιεί ή δεν συντηρεί σωστά το προϊόν σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή. Επίσης, σύμφωνα με τη νομοθεσία τα προϊόντα που είναι απλά στην κατασκευή, τη χρήση και τη συντήρησή τους δεν παρέχονται από τον κατασκευαστή οδηγίες σε οποιαδήποτε γλώσσα. Εγγύηση δεν καλύπτει τα αναλώσιμα μέρη του ποδηλάτου όπως ελαστικά, σαμπρέλες μετά τη χρήση τους.

Διαδικασία επιστροφής

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο κατόπιν συνεννόησης με εκπρόσωπο της εταιρείας μας και εφ’ όσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο με το οποίο συνοδευόταν η παραγγελία σας κατά την παραλαβή της. Σε περίπτωση που επιστρέψετε προϊόν με χρέωση δική μας ΔΕΝ θα παραλάβουμε την επιστροφή σας. Στην περίπτωση όμως κατά την οποία  το προϊόν που σας αποστείλαμε είναι διαφορετικό από αυτό που παραγγείλατε ή είναι ελαττωματικό, κατόπιν συνεννόησης με εκπρόσωπο της εταιρείας μας μπορείτε να το επιστρέψετε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.

Επικοινωνείτε μαζί μας στο www.bikesaleacademy.com μέσω της φόρμας ή στο 2114064604 για να διευκρινίσουμε τις λεπτομέρειες της επιστροφής. Κατά την επικοινωνία θα πρέπει να γνωρίζετε τον αριθμό απόδειξης αγοράς και τον κωδικό του προϊόντος. Είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτογραφία του είδους στο info(@)bikesaleacademy.com ώστε να έχουμε καλύτερη εικόνα στην επικοινωνία μαζί σας και να επιβεβαιώσουμε την αποδοχή της επιστροφής. Συσκευάζετε το προϊόν, ώστε να είναι προστατευμένο κατά την αποστολή. Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα ή έχει γίνει λάθος στην παραγγελία σας, στέλνετε το δέμα με την εταιρεία courier που θα σας υποδείξουμε με χρέωση παραλήπτη. Παρακαλούμε σημειώστε πως τα μεταφορικά έξοδα της επιστροφής τα χρεώνεται η επιχείρησή μας μόνο σε περίπτωση δικού μας λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος. Σε κάθε άλλη περίπτωση τα έξοδα επιβαρύνουν τον πελάτη. Η διαδικασία της επιστροφής έχει μέσο χρόνο διάρκειας 10 εργάσιμες ημέρες. Οι ανωτέρω όροι βρίσκουν εφαρμογή στις συναλλαγές εκτός καταστήματος ήτοι στις διαδικτυακές συναλλαγές.

Περιορισμός ευθύνης

Η BΙΚΕ Sale & Academy δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη της παραγγελίας τους (εκτός των περιπτώσεων της «Υπαναχώρηση/Επιστροφή – Αντικατάσταση Προϊόντων», βλέπε ανωτέρω). Επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας και ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους.Παρέχει το περιεχόμενο (π.χ. πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις, κ.λ.π.), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”.

Σε καμία περίπτωση η BΙΚΕ Sale & Academy δεν φέρει ευθύνη για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή/και ποινικής φύσεως ούτε για τυχόν ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κ.λ.π.) από επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου ή τρίτους από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Οι τιμές των προϊόντων του ηλεκτρονικού καταστήματος ισχύουν μόνο για αγορά μέσω της ιστοσελίδας και όχι για την αγορά από το φυσικό μας κατάστημα.Σε κάθε περίπτωση αν και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ακριβή αναγραφή των στοιχείων και των τιμών που παραθέτουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν μπορούμε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο εμφάνισης τυπογραφικών ή τεχνικών λαθών σε τιμές και χαρακτηριστικά προϊόντων.

Για την παράδοση προϊόντων σε τρίτο πρόσωπο φέρετε την αποκλειστική ευθύνη να αναλάβετε την ενημέρωση του παραλήπτη και να εξασφαλίσετε τη συναίνεση του όσον αφορά στην κοινοποίηση των προσωπικών του δεδομένων στη BIKE Sale & Academy, για το σκοπό και μόνο της παράδοσης σε αυτόν/αυτήν των σχετικών προϊόντων και αναλαμβάνετε πλήρως την ευθύνη για τυχόν αξιώσεις του προσώπου αυτού έναντι της εταιρείας.

Το www.bikesaleacademy.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Επίσης το www.bikesaleacademy.gr δεν εγγυάται ότι το ίδιο ή οποιοδήποτε άλλο συγγενικό website ή οι εξυπηρετητές (servers) μέσω των οποίων αυτά τίθενται στη διάθεσή των χρηστών/μελών, δεν περιέχουν “ιούς” ή άλλα επιζήμια συστατικά.

Δικαιώματα πνευματικής & βιομηχανικής ιδιοκτησίας -Σήματα

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), όλο το περιεχόμενο του www.bikesaleacademy.gr , συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, των παρεχομένων υπηρεσιών και γενικά όλων των αρχείων αυτού του διαδικτυακού τόπου, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία, κατατεθειμένα σήματα και σήματα υπηρεσιών του www.bikesaleacademy.gr και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων και συνθηκών. Συνεπώς, κανένα εξ’ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να “φορτωθεί”, να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σε έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το www.bikesaleacademy.gr , χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος κόμβου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης/μέλος κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του www.bikesaleacademy.gr .

Ευθύνη χρήστη

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, το www.bikesaleacademy.gr δεν ευθύνεται για δημοσίευση, αποστολή με οποιονδήποτε τρόπο ή μετάδοση οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, επιζήμιο, απειλητικό, προσβλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει ζημία σε ανήλικους/ευπαθείς ομάδες ή να υποστεί οποιασδήποτε μορφής ζημία ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του www.bikesaleacademy.gr στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία. Επίσης, το www.bikesaleacademy.gr δε φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια από τρίτο που δε δικαιούται να μεταδώσει σύμφωνα με τη νομοθεσία και τα συναλλακτικά ήθη (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Ασφάλεια

Για την ασφάλεια των εμπορικών σας συναλλαγών, το www.bikesaleacademy.gr λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Όλες οι πληροφορίες σχετικές με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές είναι ασφαλείς και απόρρητες. To www.bikesaleacademy.gr συνεργάζεται με την τράπεζα EUROBANK, χρησιμοποιώντας το περιβάλλον διεκπεραίωσης ηλεκτρονικών συναλλαγών της τράπεζας, στο οποίο και ανακατευθύνεστε για να συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης αποκλειστικά σε εσάς με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Μπορείτε να αλλάξετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όποτε θελήσετε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση υποκλοπής πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα του Καταστήματος δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Απόρρητο συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Το ηλεκτρονικό εμπόριο διέπεται από τις ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις συναλλαγές εν γένει. Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρήστη/μέλος τoυ www.bikesaleacademy.gr είναι εμπιστευτικές και έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Σε κάθε περίπτωση δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιοποιούνται τα προσωπικά σας δεδομένα και οι πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Μόνο το εξουσιοδοτημένο προσωπικό έχει πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όταν αυτό είναι αναγκαίο για τη σωστή διεκπεραίωση αυτών. Το ηλεκτρονικό κατάστημα δεσμεύεται να μην αποκαλύπτει στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους, εκτός αν απαιτείται διαφορετικά (δικαστική απόφαση ή απόφαση άλλης δημόσιας αρχής) ή χρησιμοποιήσει τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων του όπου και πάλι φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου.Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ζητήσει οποιαδήποτε στοιχεία τηρούνται για αυτόν καθώς και τη διόρθωσή τους σε περίπτωση που μπορεί να τεκμηριώσει την ύπαρξη λάθους. Για λόγους ασφαλείας, ζητείται από τον καταναλωτή να χειρίζεται όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνει σε οποιαδήποτε αποκάλυψη τους σε τρίτα πρόσωπα. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με ασφάλεια.

Προσωπικά δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα www.bikesaleacademy.gr για να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση παράδοσης, ημερομηνία γέννησης κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού μας τόπου προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν.2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bikesaleacademy.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία μας τα οποία και διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο Πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Ενημερωτικά e-mail 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.bikesaleacademy.gr  ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά newsletter στα μέλη του. Τα newsletters μπορεί να καταλήξουν στο spam folder, οπότε παρακαλούμε να ελέγχετε τακτικά ότι δεν αποθηκεύονται εκεί. Για να σιγουρευτείτε ότι τα ενημερωτικά emails του καταστήματος δεν καταλήγουν στο spam folder του email σας μπορείτε να βάλετε τη διεύθυνση αποστολής info(@)bikesaleacademy.gr στη safelist σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά newsletter μπορείτε να απεγγραφείτε ενημερώστε μας χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στο site.