ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ!

Τα μαγνητικά πετάλια GRAVEL κέρδισαν το Βραβείο Design & Innovation 2023

Είμαστε περήφανοι που μοιραζόμαστε ότι το magped GRAVEL έχει βραβευτεί με το διάσημο Ευρωπαϊκό Βραβείο Σχεδιασμού & Καινοτομίας για το 2023. Το Βραβείο Σχεδίασης & Καινοτομίας είναι ταυτόχρονα μια σφραγίδα έγκρισης και το επίτευγμα αναφοράς για τα προϊόντα με τις υψηλότερες επιδόσεις της βιομηχανίας ποδηλάτων.Τα πετάλια GRAVEL συνδυάζουν τη φιλικότητα προς τους αρχάριους με την αποτελεσματικότητα ενός συστήματος χωρίς κλιπ χάρη σε έναν καινοτόμο μαγνητικό μηχανισμό. Δίνουν στους αναβάτες περισσότερο έλεγχο, συνδέοντάς τους με το ποδήλατο χωρίς να περιορίζουν την άνεση και την ασφάλεια. Τα πετάλια έρχονται με μεταλλικά σκαρακια για τοποθέτηση στα παπούτσια σας, τα οποία εμπλέκονται με μαγνήτες στο σώμα του πεταλιού, βασιζόμενοι στη μαγνητική δύναμη μεταξύ τους για να στερεώσετε το πόδι στο πετάλι.

Μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι τα σκαράκια είναι μια απλή πλάκα μετάλλου το οποίο διευκολύνει στο περπάτημα και δεν γεμίζει χώμα, λάσπες κλπ με αποτέλεσμα να κουμπώνουν στο μαγνήτη σε οποιοδήποτε συνθήκη.  Μπορείτε πάντα να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη των ποδιών σας και επίσης τραβώντας δυνατά προς το πλάι σταματάτε στα φανάρια ή σε κρίσιμες καταστάσεις εύκολα. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε τα πόδια σας ελεύθερα κατά μερικές μοίρες προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά, επιτρέποντάς σας να βρείτε την πιο εργονομική θέση. Αντιπρόσωπος της Magped στην Ελλάδα είναι το BIKE Sale & Academy, οπότε σε περίπτωση που θέλετε την αγορά τους  ή περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμα επικοινωνίας μας  ή στο τηλ. 2114064604 ή στο φυσικό μας κατάστημα στην Κασταμονής 144, Νέα Ιωνία Αθήνα 142 35.

 

 

Follow me

Ιωάννης Παπανικολάου

Προπονητής Ποδηλασίας at Bike Sales & Academy
Μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού μου (BSc) στη φυσική αγωγή και την αθλητική επιστήμη στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, και έχοντας ακολουθήσει μια σταδιοδρομία ως αθλητής στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας, το ενδιαφέρον μου για τηναθλητική επιστήμη μεγάλωσε. Έτσι, αποφάσισα να συνεχίσω τις μελέτες μου στο πανεπιστήμιο Brunel στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έλαβα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο (MSc) στην αθλητική επιστήμη το 2008. Αυτό με βοήθησε να κατανοήσω σε βάθος την εκπαίδευση, την φυσιολογία, και την βιομηχανική που συνδέεται με τον αθλούμενο άνθρωπο. Τέλος, η δημιουργία ενός καταστήματος, BIKE Sale & Academy, που συνδυάζει την πώληση ποδηλάτων και την επιστημονική υποστήριξη στους παραπάνω τομείς ήρθε να ολοκληρώσει ένα μέρος των επαγγελματικών μου στόχων.
Ιωάννης Παπανικολάου
Follow me
Share this post