ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ!

ΔΕΗ Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας 2022

Η ποδηλασία δημοσίου δρόμου είναι μια ξεχωριστή και διαδομένη εκδήλωση που έχει εκατομμύρια φιλάθλους σε όλο τον κόσμο, όπως για παράδειγμα ο ποδηλατικός γύρος Γαλλίας, Ιταλίας κλπ. Ένας αγώνας ποδηλασίας σε δημόσιο δρόμο θεωρείται οργανωτικά ως η πιο δύσκολη και απαιτητική λειτουργικά αθλητική εκδήλωση που υπάρχει. Ιδιαίτερα δε όταν ο αγώνας διεξάγεται σε διαφορετικές περιοχές και διαρκεί πάνω από μια μερες. Στην περίπτωση αυτή πρόκειται για ένα κινητό στάδιο όπως συνέβη άλλωστε και με το ΔΕΗ Διεθνή Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας – International Tour of Hellas όπου οι ποδήλατες ξεκινήσαν από το όμορφο Ηράκλειο της Κρήτης και διανύοντας 850 χλμ κατέληξαν στα υπέροχα Ιωάννινα.
Είμαι εξαιρετικά περήφανος που συμμετείχα στη διοργάνωση και θέλω να ευχαριστήσω με την σειρά μου για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία τον Υφυπουργό Αθλητισμού αξιότιμο κ. Λευτέρη Αυγενάκη, τον διευθυντή μου κ. Βλαδίμηρο Πέτσα, κ. Λεβεντάκη Γιώργο, τους χορηγούς, όλους τους συνεργάτες, εθελοντές, καθώς και την Ελληνική Αστυνομία, ΕΚΑΒ, Ερυθρός Σταυρός,νοσοκομεία, Λιμενικό, αρχαιολογικές υπηρεσίες, Υπουργείο Μεταφορών, τοπικές αθλητικές εγκαταστάσεις που βοήθησαν στην επιτυχή πραγματοποίηση μιας απαιτητικής διοργάνωσης παγκόσμιας εμβέλειας.

Με εκτίμηση,

Παπανικολάου Γιάννης

Technical Operations Manager στην εταιρεία ΔΕΗ International Tour of Hellas

 

Φωτογραφίες: Nassos Triantafyllou

#TourofHellas #ToH

Follow me

Ιωάννης Παπανικολάου

Προπονητής Ποδηλασίας at Bike Sales & Academy
Μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού μου (BSc) στη φυσική αγωγή και την αθλητική επιστήμη στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, και έχοντας ακολουθήσει μια σταδιοδρομία ως αθλητής στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας, το ενδιαφέρον μου για τηναθλητική επιστήμη μεγάλωσε. Έτσι, αποφάσισα να συνεχίσω τις μελέτες μου στο πανεπιστήμιο Brunel στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έλαβα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο (MSc) στην αθλητική επιστήμη το 2008. Αυτό με βοήθησε να κατανοήσω σε βάθος την εκπαίδευση, την φυσιολογία, και την βιομηχανική που συνδέεται με τον αθλούμενο άνθρωπο. Τέλος, η δημιουργία ενός καταστήματος, BIKE Sale & Academy, που συνδυάζει την πώληση ποδηλάτων και την επιστημονική υποστήριξη στους παραπάνω τομείς ήρθε να ολοκληρώσει ένα μέρος των επαγγελματικών μου στόχων.
Ιωάννης Παπανικολάου
Follow me
Share this post