Ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο ποδήλατο: CANNONDALE SYNAPSE CARBON

Δοκιμάσαμε το CANNONDALE SYNAPSE CARBON 3 Shimano 105 στους επαρχιακούς δρόμους της όμορφης και μεγάτης από φύση εικόνες, Αιτωλοακαρνανία!

Όπου κι αν σας βγάλει ο δρόμος, το Synapse θα είναι μαζί σας – το πιο άνετο και εύχρηστο ποδήλατο δρόμου. Το Synapse μπορεί απλά να είναι το τέλειο ποδήλατο δρόμου.  Συγκροτημένο, ικανό και εύκολο στη σκληρή οδήγηση σε κάθε είδους δρόμους. Είναι η τέλεια ισορροπία μεταξύ της συναρπαστικής ταχύτητας των αγωνιστικών μοντέλων και της περιπέτειας των ποδηλάτων gravel. Με μια άνετη, ισορροπημένη θέση οδήγησης, χειρισμό που εμπνέει εμπιστοσύνη, χώρο για ελαστικά πλάτους 35 mm για απορρόφηση κραδασμών και πρόσφυση, πολλές βάσεις αξεσουάρ/μπουκαλιών, το Synapse είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιοδήποτε δρόμο, οπουδήποτε.

Ελαφριά κατασκευή από ανθρακονήματα με λεπτή αεροδυναμική σχεδίαση του πλαισίου και του πιρουνιού. Σχεδιασμός ξεχωριστός για κάθε μέγεθος ώστε ο κάθε αναβάτης να χαίρει της ιδανικής ακαμψίας. Όλες οι λεπτομέρειες αθροίζονται με αποτέλεσμα το Synapse να ’πετάει’. Με το Synapse, η άνεση είναι ενσωματωμένη. Οι ζώνες ευκαμψίας στο πίσω τρίγωνο, ο κάθετος σωλήνας και η ντίζα της σέλας απορροφούν τις ανωμαλίες του δρόμου και τα χτυπήματα χωρίς να προσθέτουν βάρος ή να σας απομονώνουν από την εμπειρία οδήγησης. Σε κάθε βόλτα, το SmartSense καλύπτει τα νώτα σας. Απλώς κουμπώστε το τροφοδοτικό στη βάση και ξεκινήστε, γνωρίζοντας ότι το έξυπνο σύστημα φώτων και το προαιρετικό ραντάρ που βλέπει προς τα πίσω, σας κάνουν πιο ορατούς και πιο ενήμερους για το τι υπάρχει γύρω σας. Το SmartSense είναι μια τεχνολογία ποδηλασίας που κάνει την ζωή στον δρόμο, εύκολη!

Highlights:

Ελαφρύ Synapse Carbon πλαίσιο
SmartSense σύστημα με εμπρός και πίσω φώτα
Shimano 105 σύστημα μετάδοσης 11 ταχυτήτων με υδραυλικά δισκόφρενα
Cannondale C3 alloy τιμόνι, λαιμός και παλουκόσελο

Σε περίπτωση που θέλετε την αγορά του  ή περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμα επικοινωνίας μας  ή στο τηλ. 2114064604 ή στο φυσικό μας  κατάστημα BIKE Sale & Academy στην Κασταμονής 144, Νέα Ιωνία Αθήνα 142 35. Αντιπρόσωπος στην Ελλάδα είναι η εταιρία Gatsoulis.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει να πούμε για την Lexus Hellas που μας παραχώρησε το ολοκαίνουριο Hybrid Electric RX 450h+, την ιδανική επιλογή για πολυτελή οδήγηση SUV παρέχοντάς παράλληλα ασφαλή οδήγηση με άνεση! Οι ανθρώποι της Lexus Hellas ήταν δίπλα μας σε κάθε απορία μας!

 

Ιωάννης Παπανικολάου
Follow me
Latest posts by Ιωάννης Παπανικολάου (see all)