ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ!

Μαθήματα Αστικής Ποδηλασίας

Το πρόγραμμα Lets Ride – μαθήματα αστικής ποδηλασίας σε συνεργασία με τον Δήμο Φιλοθέης-Ψυχικού μετά την επιτυχημένη πρώτη εφαρμογή του, θα υλοποιηθέι τον μήνα Οκτώβριο σύμφωνα πάντα με όλες τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας σε σχέση με τον COVID-19.
Ευχαρίστουμε πολύ για την εμπιστοσύνη του Δημάρχου Φιλοθέης -Ψυχικού κ. Δημήτρη Γαλάνη και της πρόεδρου του ΟΚΑΠΑ κ. Σοφία Βυθούλκα
Follow me

Ιωάννης Παπανικολάου

Προπονητής Ποδηλασίας at Bike Sales & Academy
Μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού μου (BSc) στη φυσική αγωγή και την αθλητική επιστήμη στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, και έχοντας ακολουθήσει μια σταδιοδρομία ως αθλητής στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας, το ενδιαφέρον μου για τηναθλητική επιστήμη μεγάλωσε. Έτσι, αποφάσισα να συνεχίσω τις μελέτες μου στο πανεπιστήμιο Brunel στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έλαβα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο (MSc) στην αθλητική επιστήμη το 2008. Αυτό με βοήθησε να κατανοήσω σε βάθος την εκπαίδευση, την φυσιολογία, και την βιομηχανική που συνδέεται με τον αθλούμενο άνθρωπο. Τέλος, η δημιουργία ενός καταστήματος, BIKE Sale & Academy, που συνδυάζει την πώληση ποδηλάτων και την επιστημονική υποστήριξη στους παραπάνω τομείς ήρθε να ολοκληρώσει ένα μέρος των επαγγελματικών μου στόχων.
Ιωάννης Παπανικολάου
Follow me
Share this post