ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ!

Ποδηλασία στο κρύο: Τι να προσέξουμε στις χαμηλές θερμοκρασίες

Ο καιρός εξακολουθεί να μας ξαφνιάζει με αναπάντεχες πτώσεις της θερμοκρασίας και δυνατούς ανέμους. Εάν λοιπόν θέλετε να βγείτε έξω για ποδήλατο φροντίστε να είστε κατάλληλα εξοπλισμένοι. Ο προπονητής ποδηλασίας Γιάννης Παπανικολάου μας επισημαίνει όλα όσα πρέπει να προσέξουμε όσον αφορά το ντύσιμο και την οδηγική μας συμπεριφορά

*Γράφει ο Γιάννης Παπανικολάου, MSc Sport Science, με εξειδικευση στην ποδηλασία

Η ποδηλασία είναι μια δραστηριότητα που μπορεί να γίνει τις περισσότερες μέρες του χρόνου στη χώρα μας. Ωστόσο, το χειμώνα υπάρχουν ιδιαίτερες προκλήσεις, λόγω των καιρικών συνθηκών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να αφήσετε το ποδήλατο και τα οφέλη του.

Με καλή διάθεση, τα σωστά ρούχα και τη σωστή οδήγηση μπορείτε να επεκτείνετε την ποδηλατική σας σεζόν και μέσα στο χειμώνα και να κάνετε πιο εύκολα ποδήλατο αυτή την εποχή.
Παρακάτω περιγράφουμε τα βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν ποδηλατείτε τον χειμώνα.

Περισσότερα διαβάστε εδώ

 

Follow me

Ιωάννης Παπανικολάου

Προπονητής Ποδηλασίας at Bike Sales & Academy
Μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού μου (BSc) στη φυσική αγωγή και την αθλητική επιστήμη στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, και έχοντας ακολουθήσει μια σταδιοδρομία ως αθλητής στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας, το ενδιαφέρον μου για τηναθλητική επιστήμη μεγάλωσε. Έτσι, αποφάσισα να συνεχίσω τις μελέτες μου στο πανεπιστήμιο Brunel στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έλαβα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο (MSc) στην αθλητική επιστήμη το 2008. Αυτό με βοήθησε να κατανοήσω σε βάθος την εκπαίδευση, την φυσιολογία, και την βιομηχανική που συνδέεται με τον αθλούμενο άνθρωπο. Τέλος, η δημιουργία ενός καταστήματος, BIKE Sale & Academy, που συνδυάζει την πώληση ποδηλάτων και την επιστημονική υποστήριξη στους παραπάνω τομείς ήρθε να ολοκληρώσει ένα μέρος των επαγγελματικών μου στόχων.
Ιωάννης Παπανικολάου
Follow me
Share this post