ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ!

Το πρώτο τεστ δεξιοτήτων ποδηλάτου στην Ελλάδα και στην Νότια Ευρωπη για παιδιά!

 

Είμαστε υπερήφανοι για την δημιουργία του πρώτου τεστ αξιολογησης ποδηλατικών ικανοτήτων για παιδιά στην Ελλάδα και στην Νότια Ευρώπη. Το τεστ θα παρουσιαστεί στο Διεθνές συνέδριο 2018 AIESEP World Congress στην Αγγλία!

 Accepted by 2018 AIESEP World Congress: The first test of cycling skills in Grecee and South Europe by ADAMAKIS MANOLIS, IOANNIS PAPANIKOLAOUInternational Association for Physical Education in Higher Education

Follow me

Ιωάννης Παπανικολάου

Προπονητής Ποδηλασίας at Bike Sales & Academy
Μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού μου (BSc) στη φυσική αγωγή και την αθλητική επιστήμη στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, και έχοντας ακολουθήσει μια σταδιοδρομία ως αθλητής στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας, το ενδιαφέρον μου για τηναθλητική επιστήμη μεγάλωσε. Έτσι, αποφάσισα να συνεχίσω τις μελέτες μου στο πανεπιστήμιο Brunel στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έλαβα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο (MSc) στην αθλητική επιστήμη το 2008. Αυτό με βοήθησε να κατανοήσω σε βάθος την εκπαίδευση, την φυσιολογία, και την βιομηχανική που συνδέεται με τον αθλούμενο άνθρωπο. Τέλος, η δημιουργία ενός καταστήματος, BIKE Sale & Academy, που συνδυάζει την πώληση ποδηλάτων και την επιστημονική υποστήριξη στους παραπάνω τομείς ήρθε να ολοκληρώσει ένα μέρος των επαγγελματικών μου στόχων.
Ιωάννης Παπανικολάου
Follow me
Share this post