ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 60 ΕΥΡΩ!

Ποδηλατώντας με ασφάλεια!

γράφει η Ανδρονίκη Παντιώρα

Ο δεύτερος κύκλος των μαθημάτων και της εκπαίδευσης στην αστική ποδηλασία, ξεκίνησε το Σάββατο το απόγευμα. Στο γυμνάσιο της Φιλοθέης η Σοφία Βυθούλκα, η πρόεδρος του ΟΚΑΠΑ και ο Γιάννης Παπανικολάου με την ομάδα του, ήταν εκεί, υποδέχτηκαν και καλωσόρισαν τα παιδιά.

Τα δύο πρώτα γκρουπ έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα του προγράμματος Αστικής Ποδηλασίας και Κυκλοφοριακής αγωγής, «Let’s Ride». Είναι η πρώτη φορά που ένας αυτοδιοικητικός φορέας, εφαρμόζει ένα τέτοιο πρωτοπόρο και μεγαλοφυές πρόγραμμα για παιδιά και ενήλικες, στην Ελλάδα, όπου μακάρι να αποτελέσει έμπνευση και για πολλούς άλλους δήμους της χώρας. Ένα πρόγραμμα που εφαρμόζεται κατά κόρον σε χώρες όπως η Αγγλία, το Βέλγιο, η Ολλανδία.

Περισσότερα…

Follow me

Ιωάννης Παπανικολάου

Προπονητής Ποδηλασίας at Bike Sales & Academy
Μετά την ολοκλήρωση του προπτυχιακού μου (BSc) στη φυσική αγωγή και την αθλητική επιστήμη στο πανεπιστήμιο της Αθήνας, και έχοντας ακολουθήσει μια σταδιοδρομία ως αθλητής στην Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας, το ενδιαφέρον μου για τηναθλητική επιστήμη μεγάλωσε. Έτσι, αποφάσισα να συνεχίσω τις μελέτες μου στο πανεπιστήμιο Brunel στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου έλαβα τον μεταπτυχιακό μου τίτλο (MSc) στην αθλητική επιστήμη το 2008. Αυτό με βοήθησε να κατανοήσω σε βάθος την εκπαίδευση, την φυσιολογία, και την βιομηχανική που συνδέεται με τον αθλούμενο άνθρωπο. Τέλος, η δημιουργία ενός καταστήματος, BIKE Sale & Academy, που συνδυάζει την πώληση ποδηλάτων και την επιστημονική υποστήριξη στους παραπάνω τομείς ήρθε να ολοκληρώσει ένα μέρος των επαγγελματικών μου στόχων.
Ιωάννης Παπανικολάου
Follow me
Share this post